Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Bump – všechno sebrat!

Novinky, Radovan Blažek

Někomu bude stačit informace, že tato hra pochází z dílny DigiPenu, což samo o sobě slibuje originální nápad a netradiční pojetí.

Článek

Jak už býváme u těchto studentských projektů zvyklí, na žádné velké grafické orgie si jejich tituly nehrají a ani tato hra nebude výjimkou. Tvůrci dokonce zašli tak daleko, že kromě nějakých detailů ignorují i jiné barvy než je hnědá, což hře poněkud ubírá na půvabu.

:. Bump

Budete zde ovládat vznášedlo, které je vrženo do arény plné žlutých míčů a nepřátelských vznášedel. Vašim úkolem bude ony žluté míče sesbírat, avšak nemyslete si, že to skončí, když přes ně přejedete. V té chvíli se pouze aktivuje jakási forma přitažlivosti, která je nutí držet se za vámi, takže uděláte jakýsi vláček. To se však nelíbí ostatním vznášedlům, která se jej snaží rozbít a získat tak koule pro sebe. Pro jejich definitivní získání musíte projet vyznačenou branou.

Díky solidní inteligenci protivníků a celkově rychlému spádu hry je to nakonec docela velká legrace. Jinými slovy: DigiPen opět nezklamal.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Flip Flap – neposlušné bedny

Naložit pár beden na loďku a převézt je na druhý břeh se zdá být jednoduchý úkol. Avšak vězte, že se nejedná o zas až tak úplně obyčejné bedny. Některé z nich...

Výběr článků

Načítám