Hlavní obsah

VIDEO: Crysis Warhead - druhý díl nelítostného boje je konečně tady

Novinky, mif

Videohra Crysis Warhead a její multiplayerový mód Crysis Wars se bude v Evropě prodávat již 12. září. V pořadí druhé pokračování Crysis přenese hráče na protilehlou polovinu ostrova, než na které se odehrávaly bitvy v prvním díle. Samotný děj Crysis Warhead hry tak úzce koresponduje s prvním dílem.

Článek

V Crysis Warhead si hráči navléknou nanooblek seržanta Sykese, jedné z předních postav z Crysis, známého též pod přezdívkou ‚Psycho‘.

V paralelním příběhu Psycha, jenž je ve srovnání se svým parťákem z Delta Force Nomádem z prvního dílu mnohem impulzivnější a agresivnější, odhalíme na pozadí událostí původní hry, že život na druhé straně ostrova je ještě zběsilejší a výbušnější, než v první části.

Naštěstí je Psychův nanooblek stejně účinný. Proti nepřátelům bude bojovat nejen mocnějším arzenálem plně modifikovatelných zbraní, ale také v nových vozidlech. Tak bude mít vše, co potřebuje k zvládnutí jakékoli situace.

„Způsob, jakým hráči i média loni Crysis přijali, nás velmi potěšil,” říká Cevat Yerli, výkonný ředitel a prezident studia Crytek. „Již dříve jsme prohlašovali, že naším cílem je neustále zvedat laťku. U Warheadu se soustředíme na dokonalost prezentace příběhu a herní výkon, ale samozřejmě nezapomínáme ani na vizuálně dopilovanou grafiku a propracovaný herní systém bez limitů, který v Crysis vzbudil tolik obdivu.“

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám