Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Disaffected! – těžký život pošťáka

Novinky, Radovan Blažek

Vydávání balíků na poště může být docela nuda, avšak ne v případě, že máte tak trochu líné a tak trochu pomatené zaměstnance. S nimi je obsloužení každého zákazníka dobrodružství.

Článek

Počítačová hra může být rovněž dobrý způsob, jak si s někým vyřídit účty. Autoři tohoto titulu si vzali na mušku společnost FedEx, která se stará o doručování zásilek. Inspirací pro to byly asi neutěšené poměry na pobočce, kam si můžete jít vyzvednout svůj balík.

:. Disaffected!

V praxi by to mělo probíhat jednoduše: ovládáte některého ze zaměstnanců, kterému zákazník sdělí své jméno, načež vyhledá příslušný balíček a donese mu jej dříve, než se klient rozčílí a odejde. Avšak, jak mi jistě dáte za pravdu, to je samo o sobě docela nuda.

:. Disaffected!

Nastupují tedy komplikace, které zajímavým způsobem parodují a zesměšňují zmiňovanou společnost. Nejmenší problém nastává, když zaměstnanec odmítne pracovat a nereaguje na vaše povely. Větší legrace nastane, když na ně reaguje opožděně nebo úplně jinak, než byste si přáli. To vše doprovázejí jejich vtipné hlášky, jimiž demonstrují, jak kašlou na zákazníky.

Hra sama o sobě moc zajímavě nepůsobí, ale nápad je to dobrý.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: City Racing – adrenalinové závody

Když se objeví hra, která zpracovává populární téma silničního závodění, dobře vypadá a navíc vydrží víc než jen pár desítek minut, pak by byl hřích ji aspoň...

Hrajeme zdarma: Flip Flap – neposlušné bedny

Naložit pár beden na loďku a převézt je na druhý břeh se zdá být jednoduchý úkol. Avšak vězte, že se nejedná o zas až tak úplně obyčejné bedny. Některé z nich...

Výběr článků

Načítám