Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Flip Flap – neposlušné bedny

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naložit pár beden na loďku a převézt je na druhý břeh se zdá být jednoduchý úkol. Avšak vězte, že se nejedná o zas až tak úplně obyčejné bedny. Některé z nich dokonce vybuchují…

Článek

Flip Flap je z toho druhu her, které se snaží nasimulovat fyzikální model světa, jak ho známe. Byť to zni jednoduše, jedná se o docela složitý úkol a nutno hned zkraje podotknout, že se ho autoři této hříčky zhostili vskutku zdařile.

:. Flip Flap

Jak už bylo řečeno, váš úkol spočívá v převezení nákladu beden z jedné strany na druhou. Situaci komplikuje hned několik faktorů: první z nich je vratkost celé loďky. Není potřeba připomínat, že pokud cokoli převrhnete do moře, můžete začít znova od začátku. Dále pak tu máme samotný náklad.

Bedny nejsou pravidelné krychle, ale zaujímají nejrůznější geometrické tvary. Ty po sobě samozřejmě kloužou a udržet vratkou hromadu pohromadě není vůbec nic jednoduchého. Dále jste si určitě všimli, že jednotlivé části nákladu jsou barevně rozlišené. Jakmile se dvě stejné barvy dostanou do kontaktu, následuje exploze a nutnost úroveň opakovat.

:. Flip Flap

Základní herní mód zahrnuje celkem jedenáct úrovní, dále pak se můžete připravit na různé obměny základního konceptu. Krátká doba hraní je však vadou na kráse tohoto jinak zdařilého projektu.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: MyMahj – Mahjong v novém

Pokud vás kvůli olympijským hrám postihla čínská horečka spojená se zájmem o tamní kulturu, můžete si zahrát to, s čím Číňané tráví volný čas.

Výběr článků

Načítám