Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: City Racing – adrenalinové závody

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se objeví hra, která zpracovává populární téma silničního závodění, dobře vypadá a navíc vydrží víc než jen pár desítek minut, pak by byl hřích ji aspoň nezkusit.

Článek

Zprvu se ve vás mísí nejistota s očekáváním. Jméno výrobce – GameTop – totiž neslibuje jen skvělou grafiku, ale také řádnou reklamní masáž, kterou je třeba přetrpět. Pak už se můžete pustit do samotného závodění.

:. City Racing

Čekáte nudné ježdění po několika okruzích? Chyba lávky! Hru odlišuje od zástupu jiných podobných možnost volného pohybu po městě. V něm se jen tak zbůhdarma proháníte ve starém rozbitém autě a přemýšlíte, jak vydělat nějaké peníze. Nabízejí se hlavně různé ilegální závody spojené se sázkami. Stačí dojet na určené místo, co nejlépe se umístit a za získané peníze si můžete nechat upravit svůj vůz.

:. City Racing

Dalším aspektem, který zvyšuje zábavnost a trvanlivost, je policie. Ta sleduje vaše ilegální počínání a jakmile překročí určitou mez, začne vás nemilosrdně pronásledovat. Z jejich spárů se pak můžete vymanit zaplacením tučné pokuty nebo změnou barvy auta.

:. City Racing

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: MyMahj – Mahjong v novém

Pokud vás kvůli olympijským hrám postihla čínská horečka spojená se zájmem o tamní kulturu, můžete si zahrát to, s čím Číňané tráví volný čas.

Výběr článků

Načítám