Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Hikkikomori Quest – porucha osobnosti

Novinky, Radovan Blažek

Když trávíte celé dny u internetu a počítačových her, pak si pro normální lidi zcela běžná vycházka do supermarketu může stát noční můrou.

Článek

Možná jste takoví sami, možná někoho takového máte ve svém okolí. Člověka, nejčastěji muže mezi dvaceti a třiceti, pro něhož okolní svět pozbyl smyslu: celé dny jenom sedí u počítačové obrazovky, hraje hry nebo surfuje po internetu. Vnější svět pro něho pozbyl smyslu, zcela nedbá o svůj zevnějšek a mezilidské vztahy.

:. Hikkikomori QuestA právě v takovéto situaci se seznamujeme s hlavní postavou této hry, kterou potkala ta nepříjemná věc, že ji došlo jídlo. Není tak jiná možnost, než vyrazit mezi lidi. Avšak co je pro běžné jedince rutina, stává se v tomto případě námětem pro zajímavou kombinaci adventury a RPG.

Nejprve musíte uvést Hikkikomoriho do takového stavu, aby nevypadal jako polonahý bezdomovec, načež se vydáte na nákupy. Avšak mysl hlavního hrdiny je natolik pokřivená, že se mu prolíná virtuální a skutečná realita, což bude zdrojem nejedné zapeklité situace.

:. Hikkikomori QuestUmíte-li alespoň trochu anglicky, pak byste si tento zajímavý psychologizující titul neměli nechat ujít.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Ashen Empires – on-line RPG

Hry zdarma bývají obvykle zábavou na jedno odpoledne, když najdete důvod spustit je i na druhý den, bývá to něco mimořádného. Avšak tato hra vám slibuje dlouhé...

Hrajeme zdarma: Nanobots – roztomilá adventura

Žánr adventur dnes doslova skomírá. Když se tedy objeví kousek, který disponuje určitým nápadem, je hratelný a ještě vás pobaví, tak ho rozhodně nesmíte...

Výběr článků

Načítám