Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Nanobots – roztomilá adventura

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žánr adventur dnes doslova skomírá. Když se tedy objeví kousek, který disponuje určitým nápadem, je hratelný a ještě vás pobaví, tak ho rozhodně nesmíte minout.

Článek

Ačkoli nanoboti v této hře vypadají jako živí lidé a jak záhy sami zjistíte, i se tak chovají, jsou to ve skutečnosti miniaturní stroje. Nebudu vám prozrazovat co a jak se stalo, ale najednou jim jde o život a musejí utéct.

Ačkoli se jejich příběh odehrává na zdánlivě obyčejném kuchyňském stole, jak sami jistě brzy poznáte, při změněné perspektivě to může být pěkně nebezpečné místo. V tu chvíli naplno využijete, že každý z šestice nanobotů, které máte za úkol zachránit, disponuje jinou dovedností. Někdo silou, jiný zase dovednostmi v určitém oboru.

:. Nanobots

Co však posouvá titul ještě o stupínek výš je vzájemný vztah herních postav – asi moc neprozradím, když řeknu, že se nemají moc v lásce: urážejí se, dělají si naschvály, hádají se – a na vás je, abyste je všechny nějak udrželi pohromadě. Nevěřili byste, jak takový úkol může být zábavný.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám