Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Derelict – bojíte se tmy?

• Aktualizováno
Novinky, Radovan Blažek

Vezměte pět mariňáků a nechejte je pobíhat v temných opuštěných chodbách mimozemské základny. Co dostanete? Zajímavou strategicko-akční hru.

Článek

Když se řekne freewarová 3D akce, určitě si představíte nepříliš graficky nápaditou hru, kde jen pět minut zuřivě střílíte do všeho okolo, načež jste u konce. Avšak tento počin dokazuje, že stačí trochu invenčního myšlení a náhle dostaneme docela originální záležitost.

:. Derelict

Namísto jednoho osamoceného hrdiny zde máme pětičlennou jednotku, v níž je každý specialista na něco jiného. Setkáte se tak se zdravotníkem, radistou, pyrotechnikem atd. Každého můžete ovládat samostatně, anebo na mapě jim určovat cílové destinace a rámcové úkoly.

:. Derelict

Co hra ztrácí v grafickém provedení, to zcela jasně dohání v tísnivé atmosféře. V uzavřených prostorech se jen zřídkavě setkáte s osvětlením, a tak vše musejí obstarat baterky. Rozhodně před sebou máme zajímavý počin, který se vyplatí nevynechat.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: RIP 3 – laserové bitvy

Zlí roboti napadli zemi, a tak se jim dobří roboti musí postavit. Všechno se to samozřejmě neobejde bez střílení a explozí, jak jinak…

Výběr článků

Načítám