Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Crazy Birds – barevní opeřenci

Novinky, Radovan Blažek

Osvědčený koncept populární logické hry Zuma, do detailů propracovaná grafika a maximální hratelnost – to jsou hlavní znaky titulu, který vám může pomoci ukrátit chvíle nepříjemné nudy

Článek

Zuma co do popularity začíná pomalu konkurovat takovým matadorům herní scény jako je Tetris nebo Arkanoid. A není divu: geniálně jednoduchý a jednoduše geniální systém pochopíte velice snadno a pak už se jen můžete bavit nad vyváženou směsí logiky a akce. Stejně jako zde: musíte pozorovat barevné kuličky šinoucí se po drážce a umisťovat mezi ně další tak, abyste vytvořili barevné trojice.

:. Crazy Birds

Takovýto druh her si přímo říká o netradiční grafické zpracování a taky že se ho zde dočkáváme. Jak už název napovídá, zde jsou kuličky nahrazeny různobarevnými ptáčky. Ti jsou do detailu prokresleni a často kvůli pozorování jejich úsměvných grimas zapomenete na samotné hraní.

:. Crazy Birds

A pokud by vám to ještě nestačilo, najdete zde ještě jeden herní mód vycházející zase z jiné populární hry. Podtrženo sečteno, příjemná zábava na deštivé dny.

:. Crazy Birds

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám