Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: RIP 3 – laserové bitvy

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlí roboti napadli zemi, a tak se jim dobří roboti musí postavit. Všechno se to samozřejmě neobejde bez střílení a explozí, jak jinak…

Článek

U her z produkce Gametopu jsme ssi už zvykli, že nepřinášejí žádné nové náměty ani neotřelá zpracování, naopak si na mušku berou ty nejběžnější náměty, jaké si lze představit. Takže jakékoli řeči o tom, kde jste a proč vlastně musíte střílet do všeho, co se hýbe, by byly naprosto zbytečné.

:. RIP 3

Kvalitu grafiky je možno posoudit z okolních obrázků, jako obvykle ji lze označit za nadprůměrnou. Stejně tak se vydařila hratelnost a to zejména díky gradující obtížnosti, bohatému výběru zbraní a RPG prvkům. Po každém úspěšně dokončeném kole získáte body, za které si můžete vylepšit některou z vlastností.

:. RIP 3

Vyvážený mix všeho výše zmíněného dělá ze hry velice zdařilý titul někde na pomezí „dobré zábavy na chvilkové odreagování“ a „pařby, která chytne a nepustí“.

:. RIP 3

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám