Hlavní obsah

Tváří NHL 09 bude český hokejista Patrik Eliáš

Novinky, jky

Společnost EA v pondělí oznámila, že hlavní tváří obalu hry NHL 09 bude útočník New Jersey Devils Patrik Eliáš. Patrik Eliáš, rodák z Třebíče, vůdčí hokejová osobnost a nejproduktivnější útočník hrající v dresu New Jersey Devils, zahájí letos svou již třináctou sezonu.

Článek

Eliáš je dvojnásobným držitelem Stanleyova poháru (2000 a 2003) a držitelem bronzových medailí z Mistrovství světa ve Švýcarsku (2000) a ze Zimních olympijských her v Turíně (2006).

„Můj život patří hokeji už od dětství, a tak cokoli je s ním spojené je mi vlastní. Každý zápas je pro mě úžasnou a jedinečnou šancí jak proměnit příležitost ve výhru. Proto když jsem získal možnost stát se tváří NHL pro rok 2009, neváhal jsem ani vteřinu. Pevně věřím, že hra přinese všem hodně radosti,“ komentoval výběr Patrik Eliáš.

České fanoušky jistě potěší i fakt, že prvně bude hra textově lokalizovaná do českého jazyka i ve verzi pro next-gen konzole. Hra nabídne týmový herní online mód 6 na 6, v němž může soupeřit najednou až 12 hráčů na 12 různých konzolích kdekoli na světě.

NHL 09 bude navíc obsahovat i mód Be A Pro, v němž hráč naskočí na led v dynamickém pohledu třetí osoby a bude hrát za jediného hokejistu.

Reklama

Související témata:

Související články

Počítačovou simulaci Eura 2008 vyhráli Češi

Povzbuzení pro český národní fotbalový tým přinesla oficiální videohra evropského turnaje UEFA EURO 2008. Výrobce hry totiž před zahájením šampionátu spustil...

Výběr článků

Načítám