Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Everyone Loves Active 2 – barevná střílečka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všem, kteří si u her potrpí zejména na vizuální stzránku věci, se určitě bude líbit tento titul. Dokáže totiž proměnit běžnou střílečku v zajímavé abstraktní dílko.

Článek

V svém základu se jedná o docela obyčejnou střílečku: v uzavřeném prostoru ovládáte malý čtvereček, který krom toho, že se umí pohybovat, umí také střílet – toho náležitě využije před rozličnými druhy nepřátel, kteří se k němu stahují ze všech stran v čím dál tím větší rychlostí.

To by samo o sobě nebylo zas až tak zajímavé, ale hru se rozhodně nevyplatí přehlížet hlavně kvůli grafice. Jak je patrné na okolních obrázcích, náhodně generované pozadí, jeho abstraktní ráz a skutečně povedený hudební doprovod dělají z obyčejného hraní něco navíc – skutečný umělecký zážitek.

I když jeho originalita není nikterak vysoká a ani s trvanlivostí to nejspíše nebude nejslavnější, netradiční pojetí působí opravdu osvěžujícím dojmem.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Infectarium - boj s infekcí

Hry z produkce studentů fakulty DigiPen mají mnoho společných rysů: bývají originální, zábavné, hratelné a zajímavé. Ani tento titul není výjimkou.

Výběr článků

Načítám