Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Break Free - útěk z vězení

Novinky, Radovan Blažek

Nenechejte se zmýlit, tato hra není inspirována populárním seriálem, nýbrž dvacet let starou plošinovkou s prvky adventury.

Článek

Název vypovídá vše - je potřeba dostat se z vězení a to během vězeňské vzpoury, která právě vypukla. Z toho vyplývá jedno hlavní omezení - na celý útěk máte pouhých dvacet minut.

:. Break Free

A tak se snažíte najít tu správnou cestu po střechách a přitom se vyhýbáte strážím a agresivním spoluvězňům. Jste sice vybaveni nějakým arzenálem, který se během hraní zajímavě proměňuje, ale munice se zoufale nedostává. Taková střelba ve vězení také jen těžko ujde pozornosti.

:. Break Free

:. Break Free

Povedená je i grafika a doprovodné efekty, které se snaží maximum vytěžit z předlohy s názvem Prison Riot. Bohužel s tím zřejmě souvisí i absence funkce pro uložení postupu ve hře. Šancí, kde přijít o život nebo padnout do zajetí, je zde více než dost, prakticky na každé nové obrazovce. A tak se z příjemného a odpočinkového hraní, na které hra zprvu vypadá, se dostáváme někam do oblasti pekelně těžkých titulů pro ty nejdrsnější pařany. Škoda.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Infectarium - boj s infekcí

Hry z produkce studentů fakulty DigiPen mají mnoho společných rysů: bývají originální, zábavné, hratelné a zajímavé. Ani tento titul není výjimkou.

Výběr článků

Načítám