Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mubbly Tower – stavíme věž

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snaha postavit co nejvyšší věž provází lidstvo už od starodávných časů. Nyní si něco takového můžete vyzkoušet ve virtuální realitě.

Článek

Hned na úvod nutno podotknout, že před sebou máme vítěze hry na téma středověkých civilizací na serveru YoYo Games. Vzhledem k panující konkurenci je to rozhodně úspěch a hra si tak zaslouží bližší pozornost.

:. Mubbly Tower

Jak už bylo naznačeno v úvodu, cíl hraní je nadmíru jednoduchý – stavět věž tak, abyste v každé úrovni dosáhli požadované výšky. Už to je samo o sobě dosti komplikované (pohlídat, aby vše drželo pohromadě) a situaci nadále znepříjemňují všudypřítomní cizí vojáci, kteří se snaží vám konstrukci demontovat či jinak zničit. Můžete si sice vybudovat obranu, ta však stojí nějaké peníze, jichž se pak nedostává na samotnou stavbu.

K tomu si ještě přičtěte zajímavé experimentální mezihry a podobně laděné bonusové úrovně a dojdete k závěru, že hra si své umístění plně zaslouží.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám