Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Kiki the Nanobot - neztratit se v prostoru

Novinky, Radovan Blažek

Milovníkům logických her zazářila na potemnělém nebi hvězda, která zase pořádně prověří jejich mozkové závity. Zvláště pak ty, které se starají o prostorovou představivost.

Článek

Kiki je nanobot. Noří se tedy do hlubin mikrosvěta a nemá k tomu žádný menší důvod než ten, že chce zachránit svou rasu. A vy mu v tom máte dopomoci.

Vtip spočívá v tom, že v tomto mikrosvětě neplatí fyzikální zákony, jak je známe. Zejména se to týká gravitace. Kiki tedy nepadá dolů, ale vždy se drží stěny bez ohledu na její orientaci.

Jeho cíl je snadný - projít celou úrovní až do východu. V prvních úrovních tomu tak i bude, ale to jenom proto, abyste si osvojili ovládání. Pak se začnou objevovat nejrůznější překážky: skryté spínače, nutnost stěhovat krychle bránící vám v cestě a mnohé další.

Kiki the Nanobot působí jak po grafické, tak po herní stránce velice svěžím dojmem, takže milovníkům žánru, ale i nevyhraněným hráčům určitě udělá radost.

DOWNLOAD, homepage, 3 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: CrimeLife 2 - GTA zdarma!

Jak dopadne pokus naklonovat Grand Theft Auto a dát ho k dispozici k volnému šíření? Bude to propadák, anebo na něj padne alespoň odlesk slávy originálu?

Výběr článků

Načítám