Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Citrus City 07 - žijeme v Citrusákově

Novinky, Radovan Blažek

Byť reklamní projekt, nabízí nová verze Citrus City docela slušnou porci zábavy. Pokud máte rádi The Sims a jiné podobné záležitosti, pak zbystřete svou pozornost.

Článek

Citrus City už tu bylo dříve, ale přidání číslovky do názvu naznačuje, že se mnohé změnilo. V první řadě je tu možnost směnit své osobní údaje za účast v soutěži o hodnotné ceny. Pokud se ale chcete jen pobavit, nemusíte nic prozrazovat, stačí si zvolit pouze uživatelské jméno a heslo.

Princip je stále týž: zvolíte si postavu, vyberete jí jméno, oblečení a doplňky a vydáte se za ní žít virtuální život. Ten zde spočívá (jak si zřejmě sponzor přál), hlavně v potloukání se po barech a navazování známostí. S tím souvisí také jedna ze zásadních inovací - možnost komunikovat s ostatními hráči pomocí chatu.

Pak tu máme ještě takové detaily, jako zvelebování vlastního bytu. To vše je zabaleno do "cool" vyhlížejícího flashového kabátu s pohodovým hudebním doprovodem.

Homepage, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Twister - buďte jak tornádo!

Hrdinové počítačových her nabývají nejrůznějších podob a forem. Ale ztělesnit přírodní katastrofu a nechat ji ovládat hráčem, to se jen tak nevidí.

Výběr článků

Načítám