Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: World Wide Karts - motokárové závody

Novinky, Radovan Blažek

S obyčejnou motokárou vás na silnice nepustí, můžete jezdit pouze po okruhu z pneumatik a ještě za to tvrdě platit. V této hře však nic z toho neplatí, takže se klidně můžete pustit do závodů v ulicích světových metropolí.

Článek

V této hře půjde hlavně o zábavu, čekejte tedy zdařilou grafiku, nepříliš odpovídající fyziku a hlavně spoustu akce. Ovládání je naprosto triviální, stačí vám pouze plyn a brzda, dvě směrové klávesy a turbo zrychlení jako bonus.

S tím vším můžete vyrazit do některého z rozličných druhů závodů. Buďto si zajezdíte po okruhu sami a budete se kochat tím, jak skvěle se podařilo autorům zachytit atmosféru světových velkoměst, anebo se utkáte s počítačem řízenými oponenty. To celé může probíhat i formou šampionátu.

Za velice zajímavou považuji možnost soutěžení dvou hráčů na jednom počítači, kdy se obrazovka rozdělí na dvě poloviny. To už se dnes moc často nevidí a přitom má dvě děti kde kdo, ale dva počítače propojené sítí už málokdo.

DOWNLOAD, homepage, 73 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: LHM - český hokejový manažer

Vžijte se do role trenéra některého z našich nebo zahraničních hokejových týmů a ukažte všem své schopnosti a dovednosti. Starejte se o hráče, halu a všechny...

Výběr článků

Načítám