Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Moorhuhn Schatzjager 3 - slepice v Africe

Novinky, Radovan Blažek

Už dávno jsme si zvykli, že Moorhuhn není synonymem pro superzábavnou hru na odreagování, ale toho, jak co nejvíce vydělat na jméně. Dnes tedy před sebou máme další ochutnávkové demo.

Článek

Pokud jste hráli předchozí dva díly, pak vás ani tentokrát nepřekvapí, že se nejedná o střílečku, která dala této dnes již opravdu velice rozvětvené sérii jméno, ale spíše o jakousi zjednodušenou adventuru prokládanou akčními mezihrami.

Raději vám ani nebudu prozrazovat, co všechno na vás ve třech krátkých levelech čeká. Nebylo by toho totiž věru mnoho a snadno by se vám mohlo stát, že budete hru déle stahovat a instalovat, nežli následně hrát.

Jedná se totiž o pouhé demo. Ovšem u těch předchozích jsme mohli alespoň obdivovat poctivé řemeslné zpracování a propracovanou grafiku. Ovšem i toto se z posledního dílu vytrácí a nechce se ani věřit, že za tím stojí stejný tým jako za předchozími tituly. Inu čeho je moc, toho je příliš.

Jestliže nyní litujete ztraceného času, možná vám náladu spraví první střílečky, které daly této sérii jméno: Die Original Moorhuhn Jagd, jeho druhé a třetí pokračování a speciální zimní edice. Ty vás určitě nezklamou, i když je třeba znáte nazpaměť.

DOWNLOAD, homepage, 40 MB, 6/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: ShaagChess - zdařilé šachy

Simulací této královské hry vzniklo už mnoho a i když tato nepatří mezi takové, u nichž by se Kasparov zapotil, průměrnému hráči může přijít vhod.

Hrajeme zdarma: DriftCity - škola smyku

Ačkoli by se mohlo zdát, že se jedná "jen" o další automobilový simulátor, který se svou grafikou blíží starším komerčním kouskům, ve skutečnosti jde o daleko...

Výběr článků

Načítám