Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Andulky 3 - zastřel si svého ptáčka!

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žánr parodií ještě není v oblasti počítačových her příliš rozšířen. Máme tedy před sebou vzácného zástupce a navíc ještě velmi zdařilého.

Článek

Už při prvním pohledu na obrázky anebo přímo ze samotného názvu vám bude patrné, co že se Andulky snaží zparodovat. Ano, hádáte správně, jedná se legendární sérii Moorhuhn, která i po letech stále sedí na pomyslném trůnu freewarových her.

Úkol je tedy jasný: v daném časovém limitu sestřelit z oblohy co nejvíce opeřenců. A k dispozici pro to dostanete hned několik zbraní. A jakmile se dostanete k těm s větší ráží a hlavně kadencí, zažijete něco, co vám takový Moorhuhn nikdy nenabídne.

Potěší i nabídka několika různých prostředí. Takže celkově vzato před sebou máme velice příjemnou odpočinkovou hru, pro relax jako stvořenou.

DOWNLOAD, homepage, 16.1 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: ShaagChess - zdařilé šachy

Simulací této královské hry vzniklo už mnoho a i když tato nepatří mezi takové, u nichž by se Kasparov zapotil, průměrnému hráči může přijít vhod.

Výběr článků

Načítám