Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Noisy Mountain - krvavý příběh

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro milovníky všech tělních tekutin tu máme další hru, jejíž dominantní barvou je červená. Odkud se vzala a proč musíte zjistit sami v této vskutku strašidelné adventuře.

Článek

Představte si následující situaci: po vyčerpávajícím dnu v práci sednete do auta a vydáte se na cestu domů. Cestou vás, podobně jako každý rok tisíce jiných řidičů, stihne nepříjemnost v podobě dopravní nehody. A zatímco čtenáři internetových serverů zuřivě diskutují pod článkem o tomto neštěstí, vy se pomalu probouzíte.

Že nejste v nemocnici, vám dojde hned po prvním otevření očí. Tak skandální nepořádek (slušně řešeno) totiž nepanuje dokonce ani na Ministerstvu zdravotnictví. Všude na podlaze krev, na stěnách krev, na nábytku, no prostě všude. Ještě hrůznější nález vás čeká hned vedle, ale to raději nebudu prozrazovat, protože by to pro slabé povahy bylo příliš.

Rozum a zásady žánru zvaného adventury velí zjistit, co se vlastně stalo. Nejdříve se nějak musíte dostat ven a vypravit se do města, kde se nacházejí odpovědi. Vše probíhá jak jsme u tohoto druhu her zvyklí, až na jeden podstatný rozdíl - nikde nepotkáte ani živáčka. Celé vaše snažení se tak soustředí pouze do kombinování předmětů, což působí poněkud zvláštně.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 6/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám