Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: SM Word - zakřičte si

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte někdy při práci pocit, že vás strašně štve a že ji nenávidíte? Tak jí to řekněte. Pořádně nahlas. Seřvěte ji. Tedy aspoň v dnešní hře.

Článek

Každý trochu pokročilejší uživatel zná zcela jistě ten nepříjemný pocit, když se mu z nějakého podivného důvodu odmítnou nastartovat Windows. Nezbývá mu pak nic jiného, než zformátovat disk a protrpět si dlouhou a úmornou instalaci. I tak krutý může život být.

Tím ovšem martýrium nekončí. Po instalaci na vás vyjuknou panenská Okna a jejich zaučení a přizpůsobení potrvá minimálně jednu bezesnou noc. To ani nemluvím o instalaci toho či onoho, co nezbytně potřebujete pro svou práci. Třeba takového Wordu.

Ten pak zcela unaveně spustíte a pustíte do práce, která už tou dobou nabrala docela nepěkné zpoždění. Napíšete prvních pár vět a co to - odkudsi se vyřítí pan Sponka a s neodbytností žebrajícího bezdomovce vám začne vnucovat své světonázory.

V realitě byste mohli řvát, jak byste chtěli a nic by se nestalo, ale v této hře vás usilovný křik do mikrofonu způsobí zavření okna. Originální - zapojení hlasivek do hry, to se jen tak nevidí. A mezi tím vším křikem, který určitě vyvolá nežádoucí pozornost okolí, se musíte na klávesnici snažit stále dokola opisovat jednu větu.

DOWNLOAD, homepage, 1 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Knights of Dillaria - RPG žije!

Ačkoli by se mohlo zdát, že RPG je už dávno zapomenutým žánrem, který patří do propadliště dějin, stále nové a nové objevující se kousky se nás snaží...

Hrajeme zdarma: PacWriter - PacMan spisovatel

Znáte PacMana? Žlutá koule pobíhající po bludišti pronásledována monstry se už dávno stala symbolem počítačové zábavy a vy dnes máte možnost zahrát si její...

Výběr článků

Načítám