Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Knights of Dillaria - RPG žije!

Novinky, Ondřej Pohl

Ačkoli by se mohlo zdát, že RPG je už dávno zapomenutým žánrem, který patří do propadliště dějin, stále nové a nové objevující se kousky se nás snaží přesvědčit o opaku.

Článek

Někdy skomírající žánr přiživí uvolnění nějaké starší komerční pecky v k volnému šíření, jindy zase ryze amatérský projekt, s jakým máme tu čest setkat se nyní.

Bohužel svůj původ hra zamaskovat nedokáže. Už na první pohled z ní na sto honů čpí Gamemaker, což by samo o sobě nebylo tak špatné jako milionkrát a jednou navrch opakovaný příběh o tom, kterak se temné síly snaží ovládnout zemi a vy jako jediný a neohrožený hrdina v jim tom musíte zabránit. A tak se potloukáte po stepi, zvalchujete kohokoli, kdo se vám zrovna nebude bát a za získané peníze si ve městě nakoupíte lepší vybavení, abyste totéž mohli provádět někde jinde a lépe.

Tím se dostáváme k hlavní slabině celé hry. Jejímu návrhu nebyla věnována takové péče, jaká měla, což hráče při pařbě po nějaké době přivede k vyřknutí ortelu: "To je ale nuda..."

DOWNLOAD, homepage, 8 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Forted - braňte pevnost!

Je libo nějakou zběsilou akci na odreagování po náročném dni? Pak zkuste ubránit jednu malou stavbu před nájezdy tisíců krvelačných nepřátel.

Hrajeme zdarma: Bounce - hrátky s kuličkou

Znalcům počítačové zábavy netřeba pojem Bounce příliš vysvětlovat. Neposedná kulička zde čeká na vaše pevné vedení ve více než stovce levelů!

Výběr článků

Načítám