Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Forted - braňte pevnost!

Novinky, Ondřej Pohl

Je libo nějakou zběsilou akci na odreagování po náročném dni? Pak zkuste ubránit jednu malou stavbu před nájezdy tisíců krvelačných nepřátel.

Článek

Jednoduchost jako by byla základním mottem této hry. Dokonce i grafika vypadá, jako by byla spáchána v Kreslení pro Windows dítětem školou povinným. Ani herní zápletka nepřináší žádná výrazná překvapení: z obou stran se na vás valí hory nepřátel, které pomocí dvou děl musíte zneškodnit dříve, než oni vás.

Zprvu to jde snadno, protože protivníci mají možnost dobývat se pouze při přímém kontaktu s hradbami. Jak ale stoupá číslo úrovně, jsou vybaveni stále lepšími a lepšími zbraněmi, což vaše úsilí o obranu ztěžuje. Naštěstí jsou zde i bonusy k zakoupení po každé dokončené úrovni, které vám naopak napomáhají.

Jak už bylo řečeno v úvodu, jednodušší hra snad ani nemůže existovat. Můžete to brát jako negativum, anebo naopak výrazné plus.

DOWNLOAD, homepage, 10.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Lionheart Remake - návrat klasiky

Panuje názor, že Amiga kdysi patřila k těm nejlepším herním zařízením světa. Pokud jej alespoň částečně sdílíte, pak si nesmíte nechat ujít jednu perfektní...

Výběr článků

Načítám