Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: IO Remake - staré dobré časy

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předělávka čtvrt století staré vesmírné střílečky - může to znít jako nuda, ale ve skutečnosti je to zábava více než dobrá.

Článek

Commodore 64 to je název počítače, který u nás sice nedošel takového rozšíření, jako třeba Amiga nebo Atari, ale i tak se svým vlastníkům nesmazatelně zapsal do srdcí. A to třeba i díky hře, jejíž předělávku si dnes můžete zahrát.

Jak brzy poznáte, jedná se o vesmírnou střílečku ve své nejčistší podobě. Z boku vidění raketa letí stále dopředu, likviduje vše, co jí stojí v cestě a sbírá bonusy, které ze zabitých nepřátel vypadávají. Tak si zvyšuje svou palebnou sílu až do té podoby, kdy je schopna doplout na konec úrovně a střetnout se zde s bossem.

To celé se opakuje bohužel jen čtyřikrát, víc úrovní předělávka nenabízí. A vzhledem k tomu, že jejich obtížnost není nikterak vysoká, bude celkem brzy hotovi. A to je k příjemné hratelnosti a zdařilé grafice docela škoda.

DOWNLOAD, homepage, 11.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám