Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: 26 Biketrial Game 2 - kouzlení na kolech

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K nemalé radosti příznivců tohoto sportu přibývá v poslední době simulátorů cyklistiky jako hub po dešti. Tento se zabývá její speciální variantou, která si klade za cíl překonávání nejrůznějších překážek.

Článek

Možná vám název hry přijde povědomý a pokud zapátráte v archivu, záhy zjistíte, proč. Jedná se totiž o druhý díl hry se stejným námětem, v němž se autoři poučili z nedostatků svého debutu a implementovali do hry spoustu nových zajímavostí.

V první řadě se jedná o mnohem realističtější prostředí, ve kterém byly sterilně vyhlížející bedny nahrazeny překážkami reálného charakteru, které můžeme běžně nalézt v městské zástavbě. Taktéž máte možnost plně si personalizovat svého jezdce, co se oblečení týče, ale to je spíše jen kosmetická záležitost.

Důležitější je, že za vývojem hry stáli lidé, kteří mají s biketrialem letité zkušenosti, takže bylo dosaženo maximálního možného realismu. V českým, ale dost dobře možná že i světovém měřítku, tak vznikl unikátní projekt. Jeho prvních dvacet úrovní máte k vyzkoušení zdarma, pokud se rozhodnete zakoupit plnou hru za více než lidový poplatek, získáte nášup dalších, plus editor levelů k tomu.

DOWNLOAD, homepage, 29 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Paintball 2 - barevné střílení

O paintballu jako o velice populárním a moderním sportu dnešních dnů jste už určitě slyšeli a možná si ho chcete i vyzkoušet. Než začnete utrácet za drahé...

Výběr článků

Načítám