Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Delivery King - rozvoz jídla

Novinky, Ondřej Pohl

Ano, i zdánlivě tak nezajímavá činnost, jako rozvážka jídla se dá zpracovat do podoby počítačové hry. A když se do všeho připletou ještě slibovaní marťani, máte o zábavu postaráno.

Článek

Rozvážka jídla zde probíhá přesně tak, jak byste očekávali. Celé idylické městečko i svou dodávku vidíte seshora a jen čekáte na to, až se na některém domečku rozsvítí symbol nějakého jídla, se kterým potom spěcháte na místo určení, za což jsou vám připsány (případně strženy, když to nestihnete v limitu) peníze. V některých domečcích bydlí VIP a k těm je zapotřebí spěchat o to více.

Nudnou službu řidiče rozvážkové služby si v mezihře můžete ozvláštnit rychlou a riskantní jízdou na přeplněné dálnici. A pokud by vám ani to nestačilo, pak jsou tu ještě psychotropní látky. Jak jinak si taky vysvětlit, že z ničeho nic přiletí UFOni a vy jich musíte co nejvíce sestřelit, načež se zase můžete v poklidu vrátit k rozvážce jídel.

Prakticky vás ani nemusí trápit fakt, že se jedná o shareware verzi, která vám dovolí hrát pouze hodinu v kuse. Protože i ta jedna hodina bohatě stačí.

DOWNLOAD, homepage, 8.4 MB, 5/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Telurica - zajímavý experiment

Pravidelní čtenáři už jistě vědí, že hry z produkce Digipenu se od těch ostatních poněkud odlišují. Jasným důkazem je i dnešní titul, který si hraje s barvami...

Hrajeme zdarma: Megaplex - návrat klasiky

Logickou hru Supaplex z DOSové éry si velice cením, protože přináší neuvěřitelné množství levelů s velmi propracovanými hádankami, které jen tak nevyřešíte....

Výběr článků

Načítám