Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Coaster Rider - šílená jízda

Novinky, Ondřej Pohl

Zábavní parky a jejich hlavní atrakce přitahují každoročně milióny návštěvníků. Chcete si vyzkoušet nejenom jízdu na horské hře, ale také její konstrukci? Pak vám dnešní hra dává možnost!

Článek

Hra přichází se stejným námětem, jako mnohem populárnější a komerční Rollercoaster Tycoon - musíte stavět horské dráhy. Protože se však pohybujeme ve světě her zdarma, nebude se jednat o tak propracovanou simulaci. Neznamená to však, že byste se u ní nebavili.

Vaším úkolem je navrhnout a zhotovit dráhu tak, aby po ní vláček projel všechna místa označená žlutými hvězdami a dorazil k bílé vlajce. Sloužit vám tomu bude především virtuální tužka, s jejíž pomocí si trať načrtnete. Až bude kompletní, postačí stisknout tlačítko Play a sledovat, jak se vláček s nebohými lidičkami řídí kupředu. Někdy to však nemusí dopadnout dobře, protože se při tom řídí fyzikálními zákony a ty bývají, jak známo neoblomné.

Celkem osm postupně se odemykajících úrovní vás dokáže na chvíli příjemně zabavit. Tak co, svezete se?

DOWNLOAD, homepage, 21 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Telurica - zajímavý experiment

Pravidelní čtenáři už jistě vědí, že hry z produkce Digipenu se od těch ostatních poněkud odlišují. Jasným důkazem je i dnešní titul, který si hraje s barvami...

Výběr článků

Načítám