Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Shapes on a Plane - netradiční střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

Tvůrci z dílny Digipen jsou podepsáni pod nejednou originální a velmi zábavnou hrou. Můžeme si tedy být jisti, že když se pustí do zpracování vesmírné střílečky, nepůjde o tuctovou záležitost.

Článek

Ptáte se, jak toho bylo dosaženo? Jako obvykle jednoduše geniálním a geniálně jednoduchým nápadem: zatímco v obvyklých vesmírných střílečkách putujete pustým a neutěšeným vesmírem, zde je váš životní prostor zúžen do jedné krychle.

Ta navíc, jak bývá zvykem, září nejrůznějšími barvami, takže vám krom herního poskytne i nezapomenutelný vizuální zážitek. Jinak je vše podobné ostatním vesmírným střílečkám: musíte co nejdéle odolávat drtivé převaze nepřátel, a získat tak co nejvíce bodů.

Orientace v novém prostoru pro vás může být zprvu trochu frustrující, a proto jsou taky nepřátele jaksi neohrabaní a hlavně neozbrojení. S rostoucím časem jich však přibývá, až to skončí pořádnou galaktickou melou.

U her od Digipenu si můžete být jisti, že nešáhnete vedle a minimálně jedno odpoledne se budete královsky bavit.

DOWNLOAD, homepage, 15 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Ultimate Stunts - návrat legendy

Každému, kdo zažil éru operačního systému DOS, není třeba tuto hru blíže představovat. Postavte si svou vlastní trať plnou překážek a vyrazte na ni v některém...

Výběr článků

Načítám