Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Claustrosphere - trpíte klaustrofobií?

Novinky, Ondřej Pohl

Pokud zní odpověď na otázku uvedenou v nadpisu ano, pak byste se měli této hře raději vyhnout. Ocitnete se v ní totiž uvnitř koule, která se pomalu smršťuje, až vás zcela rozdrtí.

Článek

Snaha oddálit kolaps koule tak bude vaším hlavním úkolem v této hře. Určitě si říkáte, že to zní zajímavě a taky originálně. Jakmile ale zjistíte, kdo za hrou stojí, bude vám vše jasné - Digipen je nejenom zárukou přísunu čerstvých nápadů, ale také velmi podařeného grafického zpracování.

To i zde používá především nejrůznější geometrické objekty, což se může zdát fádní, ale působí do velmi svěžím dojmem, ačkoli se jedná o střílečku, ve které likvidujete své nepřátele. Pokud se vám to nebude dařit, způsobí to již zmiňovaný kolaps koule a vaši smrt. Tu ale můžete oddálit sbíráním nejrůznějších bonusů v podobě žlutých a bílých kruhů.

S hrou od Digipenu rozhodně nemůžete šáhnout vedle - nejenom, že dobře vypadají a mají myšlenku (což se o spoustě ostatních titulů nedá ani zdaleka říci), ale také dokáží pobavit na docela dlouhou dobu.

DOWNLOAD, homepage, 6.9 MB, 8/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám