Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mosquito Madness - komár ve vesmíru

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budete mít pravdu, když namítnete, že podobných her už jste viděli desítky a že ani tato nepřináší nic revolučního. Ano, ale právě proto se k vesmírným střílečkám neustále rádi vracíme znovu.

Článek

Obvykle se ve vesmírných střílečkách ocitnete ve vesmíru, kde ovládáte nějaké to plavidlo a snažíte se s ním vyhnout střelám přívalu nepřátel a případně jim to i vrátit. Nejinak tomu bude i zde, akorát namísto rakety se zde setkáte s podivným mechanickým komárem.

Ten je, stejně jako jeho protivníci, moc hezky a ručně prokreslen. Celá hra tak rázem dostává osobitější nádech a mnohem a po vizuální stránce působí mnohem lépe než chladné a odcizené počítačové animace.

Jak už bylo naznačeno, po herní stránce žádné velké změny nečekejte. Různé druhy nepřátel disponují různými pohybovými vlastnostmi a nulovou inteligencí, za posbírané bonusy si můžete vylepšit loď a její zbraňové systémy. Tu a tam se pro ozvláštnění střetnete se samotným bosem.

Ačkoli se nejedná o žádný herní skvost, hra si vás určitě získá, tedy pokud nemáte nic lepšího na práci nebo na hraní.

DOWNLOAD, homepage, 2.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Kung-Fu Master 3D - proti všem

Kung-Fu Master 3D je taková obyčejná bojovka - nenabízí přílišnou originalitu ani variabilitu soubojů, ale konstantní přísun snadno porazitelných nepřátel....

Výběr článků

Načítám