Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Broken Hearts - grandiózní české RPG

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se počítáte mezi fanoušky RPGček, pak vám rozhodně nesmí chybět tento kousek, který si ve své rozlehlosti nezadá s mnohými komerčními projekty.

Článek

I když znalcům je asi zbytečné celý projekt nějak podrobněji představovat, protože o něm nejspíše neslyší poprvé. Délka jeho přípravy plně odpovídá délce herní doby, a tak můžeme jen s povděkem konstatovat, že se čekání vyplatilo.

Stejně tak bohatá je i různorodost prostředí, která zahrnují i mnoho měst. Všude navíc najdete spoustu herních postav, s nimiž můžete prohodit pár slov - a co víc - prohodit pár slov česky. Pokud jste se až dosud podobným hrám vyhýbali, protože jste se báli, že byste se v jejich komplikovaném světě se svou chabou znalostí jazyků ztratili, teď už nemusíte.

Stejně tak zaslouží pochvalu grafika. Nejsou to sice žádné orgie, ale na módní asijský styl se dá dívat i delší dobu. Stejně tak neomrzí propracovaný systém soubojů anebo vylepšování vlastností. Ať se na Broken Hearts díváme z jakéhokoli úhlu, jen těžko najdeme nějaký závažnější nedostatek.

DOWNLOAD, homepage, 45 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: 1848 - excelentní strategie

Čas od času obohatí sbírku her zdarma takový skvost, který je bez problémů schopen konkurovat i komerčním titulům. Dnes si jeden takový představíme.

Výběr článků

Načítám