Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Moorhuhn Kart 3 - ptačí závody

Novinky, Ondřej Pohl

Už nějakou dobu jsme neslyšeli o žádné novince z dílny Phenomedie. I když je její poslední výtvor pouhou nastavovanou komerční kaší, pořád patří k nadprůměru.

Článek

S opeřenci na motokárách jste se už určitě někdy setkali a není divu, protože před sebou máme už jejich třetí díl. Určitě jste si už zvykli na to, že nedostanete celou hru zadarmo, ale pouze její první úroveň, tedy jakési demo.

V něm se můžete prohánět toliko po jednom okruhu. Také nebudete moci využít všechna možná nastavení vašeho automobilu, které vám nabízí plná verze. Nemusíte být však zklamáni, protože si ji můžete buďto pořídit za docela malý peníz anebo se spokojit se základem.

I na něm můžete obdivovat do detailu propracovanou grafiku, její komický nádech ještě podtržený hudbou a vůbec smysl pro detail německých tvůrců.

Na chvilkové odreagování hra jako stvořená.

DOWNLOAD, homepage, 65 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Conformity - šílené barvy

Někdy stačí trocha barev, jeden originální nápad a dostanete hru tak originální, že vás pobaví na pěkně dlouhou dobu. Právě to je případ dnešního titulu.

Hrajeme zdarma: 1848 - excelentní strategie

Čas od času obohatí sbírku her zdarma takový skvost, který je bez problémů schopen konkurovat i komerčním titulům. Dnes si jeden takový představíme.

Výběr článků

Načítám