Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: MHD Simulator 2007 - řidičem autobusu

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Her, které by se snažili nasimulovat obyčejnou a přesto tak zodpovědnou práci jako je řízení autobusu MHD, moc nenajdete. Proto potěší každá výjimka, byť má své mouchy.

Článek

Ať už bydlíte v kterékoli části republiky a zabýváte se čímkoli, nejspíše za tím cestujete nějakým autobusem. Armáda nenápadných chlapíků (ale i žen) v nich den co den vozí miliony lidí s obdivuhodnou přesností a bezpečností. Když se někdy nad jejich povolání zamyslíte, musíte nutně dojít k závěru, že mají nervy pevnější než kosmonauti létající do vesmíru.

A zatímco her simulujících různá vesmírná dobrodružství tu máme přehršel, na autobusáky si někdo vzpomene jen zřídka. A proto musíme rozhodně pochválit tento projekt, který se navíc snaží být co nejrealističtější. Kombinuje grafiku se skutečnými fotografiemi a dovolí se vám prohánět s autobusem po existující lince. Zmiňovaná realističnost má však za následek prakticky okamžitý nástup stereotypu a z něj plynoucí nudy. Co si budeme namlouvat, žádné zběsilé akce v tomto povolání nenajdete.

DOWNLOAD, homepage, 13 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Conformity - šílené barvy

Někdy stačí trocha barev, jeden originální nápad a dostanete hru tak originální, že vás pobaví na pěkně dlouhou dobu. Právě to je případ dnešního titulu.

Hrajeme zdarma: 1848 - excelentní strategie

Čas od času obohatí sbírku her zdarma takový skvost, který je bez problémů schopen konkurovat i komerčním titulům. Dnes si jeden takový představíme.

Výběr článků

Načítám