Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Marvel Super Heroes - komiksová mlátička

Novinky, Ondřej Pohl

Který komiksový hrdina je nejsilnější? Pokud vás zajímá odpověď na tuto otázku, můžete ji jednoduše zjistit v této vskutku zdařilé bojové hře.

Článek

Nepohoršujte se nad trochu zubatější grafikou, o té Marvel Super Heroes nejsou. Naopak nabídnou vám skvělou porci toho, čeho se dnešním titulům už příliš nedostává - hratelnosti.

V souboji jednoho proti jednomu si vyberete svého oblíbeného komiksového hrdinu. Z celé nabídky je asi nejznámější SpiderMan, o dalších se něco můžete dozvědět zde. Všem bojovníků je společná základní množina chvatů a hmatů, které jsou dále rozšířeny speciálními dovednostmi vlastními té které postavě. Takže například u zmiňovaného SpiderMana je to práce s pavučinou.

Jednotlivé postavy se setkávají v soubojích, na jejichž konci nesmí chybět nějaké to kombo a posléze postoupíte až do finálových soubojů s bossy, které také můžete znát ze stránek komiksů.

Co dodat? Máme před sebou příjemnou hru ze staré školy  s atraktivním vzhledem a notnou dávkou hratelnosti. Určitě se u ní budete skvěle bavit.

DOWNLOAD, homepage, 122 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Tank'd - tankové bitvy

Když je pod nějakou hrou podepsán tým studentů z Digipenu, už dopředu to značí kvalitní zábavu. Jak se jim podařilo ztvárnit nemilosrdné tankové bitvy?

Výběr článků

Načítám