Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Tank'd - tankové bitvy

Novinky, Ondřej Pohl

Když je pod nějakou hrou podepsán tým studentů z Digipenu, už dopředu to značí kvalitní zábavu. Jak se jim podařilo ztvárnit nemilosrdné tankové bitvy?

Článek

Náplň hry v tomto případě je jasná: ovládáte tak a proháníte se s ním na otevřeném prostranství. Idyla však končí ve chvíli, kdy se do hry zapojí i ostatní tanky. Ty mohou být buď počítačem řízené, což ale není vzhledem k jejich poměrně nízké inteligenci dobrý nápad, anebo zapojit další živé hráče prostřednictvím počítačové sítě.

Navzájem se pak snažíte se zničit. Budete k tomu mít toliko jednu zbraň, kanón, který navíc vyžaduje dost cviku, než se s ním naučíte zacházet. Více zbraní by rozhodně neškodilo a určitě by pomohlo oddálit okamžik, kdy vám hraní začne připadat jednotvárné a nudné.

K tomu si připočtěte ještě docela nezdařenou fyziku, která se týká hlavně nerealistického demolování okolního terénu. I tak se celkově jedná o nadprůměrnou hru, z produkce Digipenu jsme však už viděli lepší kousky.

DOWNLOAD, homepage, 37 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Magic Drop - pro dlouhou chvíli

Máte dlouhou chvíli, do ničeho se vám nechce a potřebujete se nějak zabavit? Pokračujte ve čtení, dnešní logický rychlík vám určitě pomůže rozptýlit nudu.

Výběr článků

Načítám