Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ghost Busters Remake - zkroťte duchy

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film krotitelé duchů určitě všichni znáte. Pokud jste si někdy chtěli vyzkoušet roli hlavních hrdinů, pak dnes můžete, protože je zde hra na motivy právě této klasiky světové kinematografie.

Článek

Asi vás nepřekvapí, že stejně jako na filmovém plátně bude i zde vašim úkolem odchyt různých duchů a jiných nadpozemských stvoření. Nejprve se ovšem budete muset dostat na místo, kde se vyskytují a to jak jinak než autem. V přecpaných ulicích New Yorku to ovšem nebude jednoduché, zvláště pak, ohrožují-li vás kromě ostatních řidičů i zlotřilí duchové.

Pokud se vám podaří dostat se až na místo, začíná druhá fáze hry, kterou tvoří samotný odchyt. Ten spočívá v docela komplikovaném pokládání speciální krabice a následném pobíhání se zbraní - je to spíše otázka trpělivosti a silných nervů než nějaká zběsilá akce. Jakmile je vaše snažení u konce, můžete vyrazit na další misi anebo si získané body pořídit nějaké to vybavení.

To se bohužel opakuje stále dokola a dokola, takže po delším hraní máte spíše pocit jako v nudné práci než že hrajete počítačovou hru. A to je škoda, protože v ostatních ohledech má titul docela slušně našlápnuto.

DOWNLOAD, homepage, 13.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám