Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Fishing Simulator 2 - virtuální rybolov

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to k nevíře, i zdánlivě do virtuálního světa nepřeveditelná činnost v podobě chytání ryb se dá simulovat v podobě počítačové hry. Zajímá vás, jak to vypadá, když vyměníte rybník za monitor?

Článek

V podstatě existují dva způsoby, jak toho lze docílit. V tom prvním by se jednalo o nějakou zběsilou arkádu, ve který byste ryby lovili nejspíše za pomocí harpuny a dynamitu a celé by to byla dosti nerealistická a zběsilá zábava.

Anebo naopak, jako v tomto případě, kde je vše podtrhnuto snahou o maximální realismus. Pokud tedy budete skuteční masochisté, můžete si nastavit reálny tok času a u monitoru prosedět klidně i několik hodin, které strávíte zíráním na nehybnou fotografii vodní hladiny a jejího okolí. A neulovíte nic.

V poslední době je mezi hrami velice populární stavebnicový model. Autoři uvolní základní engine, k němu pár doplňků a vývojové prostředí. Samotní hráči a fanoušci si pak dotvoří hru k obrazu svému. Zde si tak můžete stáhnout nové pruty, prostředí, ryby, návnady a mnoho dalšího.

Musím uznat, že to vypadá to jako zábava pro podivíny - tím se virtuální rybaření od toho reálného moc neliší.

DOWNLOAD, homepage, 6 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Complements - zajímavá logika

Zdařile zpracovaných a dlouhodobě trvanlivých logických her není mnoho, a proto mám velkou radost pokaždé, když mohu jejím příznivcům oznámit nový přírůstek...

Výběr článků

Načítám