Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mad Trucker - šílené kamióny

Novinky, Ondřej Pohl

Nadáváte na řidiče kamiónů, kteří svou bezohlednou jízdou ohrožují všechny okolo? A chcete si vyzkoušet, jaké je to být v jejich kůži? Dnes můžete!

Článek

I když hra vypadá na první pohled jako zábavná arkáda, děsivých podobností s realitou zde najdeme tolik, že dojdeme k závěru, že se autoři museli inspirovat na českých silnicích a dálnicích.

Coby řidič nákladního vozu zde máte dopravit náklad na určené místo. Na to by ovšem nebylo nic tak zajímavého, kdyby vás netlačil časový limit. A tak příliš nedbáte na dopravní předpisy a snažíte se ignorovat dokonce i fyzikální zákony. Na poloprázdných silnicích prvních úrovní s tím nemáte moc velké problémy, ale k houstnoucímu provozu se brzy přidá i nekvalitní povrch vozovky, který vám zabrání řídit kamión tak, jak byste chtěli. Ke všemu si ještě připočtěte agresivní pronásledovatele a o hromadné srážky spojené se spoustou výbuchů nebude nouze.

Zdá se vám popis v předchozích odstavcích až příliš realistický? Tak buďte rádi, že se jedná pouze o hru.

DOWNLOAD, homepage, 11.5 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Complements - zajímavá logika

Zdařile zpracovaných a dlouhodobě trvanlivých logických her není mnoho, a proto mám velkou radost pokaždé, když mohu jejím příznivcům oznámit nový přírůstek...

Výběr článků

Načítám