Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: ActionCube - excelentní 3D řežba

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cube je mezi freewarovými hrami oslavována coby klenot FPS akcí. Když se pak vezme jeho skvělý engine a ozdobí se zajímavou grafikou a adrenalinovým herním spádem, o zábavu bude postaráno.

Článek

ActionCube je zejména internetová multiplayer záležitost. Ovšem ne taková, jako například Counter Strike, kde se klade hlavní důraz na realističnost - naopak se zde držíme linie, kterou začal Quake: co nejsilnější zbraně, spousty krve a fragy několikrát do minuty.

Protože však úspěch takovéhoto titulu stojí a padá s kvalitou internetového připojení každého hráče, je ActionCube navíc obohacena o singleplayer mise, kde si zahrajete proti botům. Ke slovu přitom přijdou i na tento druh hraní netradiční zbraně jako třeba ostřelovací puška, jejíž ovládání vám dá v stísněném prostoru velice zabrat.

Grafika je jedním slovem úžasná. Už Cube byla brána v mnoha ohledech za etalon, jak mají podobné hry vypadat a ActionCube to ještě podporuje rozmanitějším designem map a větším smyslem pro detail. Stahujte, určitě neprohloupíte.

DOWNLOAD, homepage, 18 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Fibonacci - chytejte králíky

Likvidování bezbraných stvoření několika různými způsoby je prostou a velice morbidní náplní této hry. Rozhodně ji tak nelze doporučit slabším žaludkům...

Výběr článků

Načítám