Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Complements - zajímavá logika

Novinky, Ondřej Pohl

Zdařile zpracovaných a dlouhodobě trvanlivých logických her není mnoho, a proto mám velkou radost pokaždé, když mohu jejím příznivcům oznámit nový přírůstek do jejich sbírek. Tentokráte půjde o hledání doplňkových barev.

Článek

Barvičky a vše kolem nich bývají častým námětem logických her a ani tentokráte tomu nebude jinak. Nejedná se sice o žádnou velkou originalitu, spíše jen zajímavé ztvárnění a spojení několika už použitých principů. Pojďme se tedy podívat na to, jak se Complements hrají.

Jakýmsi kanónem vystřelujete barevné kruhy různých velikostí. Pokud si ovšem myslíte, že je budete muset umisťovat tak, abyste vytvořili trojice, které následně zmizí, mýlíte se. Takhle jednouché to nebude.

Vašim úkolem totiž bude spojovat řetězce doplňkových barev, které společně vytvoří černou. Takže například bílou a černou, modrou a žlutou, červenou a zelenou atd. Rozhodně tak nelze říci, že by se jednalo o nějakou odpočinkovou činnost, ale naopak o pořádnou námahu pro šedou kůru mozkovou.

Vašemu usilovnému přemýšlení pak bude dělat společnost příjemná a svěží grafika společně se stejně laděnými zvuky. Milovníci pořádné logiky nechť už nemarní ani minutu.

DOWNLOAD, homepage, 0.8 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Chess 3D - kvalitní české šachy

I když variací této jedné z nejstarších her existuje přehršel, stále se objevují nové a mnohé z nich nás i příjemně překvapí. A čím třeba tato? Rozhodně svou...

Hrajeme zdarma: Fibonacci - chytejte králíky

Likvidování bezbraných stvoření několika různými způsoby je prostou a velice morbidní náplní této hry. Rozhodně ji tak nelze doporučit slabším žaludkům...

Výběr článků

Načítám