Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sprinter - utíkej, Foreste, utíkej!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současné hry se snaží nasimulovat kdejakou činnost, na něco tak obyčejného, jako je běh, však nenarazíme příliš často. Dnešek je výjimkou.

Článek

Sprint na sto metrů patří k nejsledovanějším olympijským disciplínám, a přesto si nedokážu vzpomenout, kdy jsem ho hrál naposledy. Dneškem však naše čekání skončilo díky hře s jednoduchým a absolutně přiléhavým názvem - Sprinter.

Jeho hraní, je jako samotný běh, velice jednoduché. Postačí vám k němu pouze dvě klávesy: šipka vlevo a šipka vpravo. Jejich střídavým tisknutím udělujete běžci rychlost. Ale pozor! Pokud se překlepnete a zmáčknete některé z těchto dvou tlačítek vícekrát po sobě, zapletou se vám nohy a spadnete. Dohnat pak vzniklou ztrátu ve vyšších kolech je prakticky nemožné.

Tím se pomalu dostáváme k hernímu systému, který však také není vůbec složitý. Postupně vyhráváte jednodušší závody, a postupujete tak do těch náročnějších. V kombinaci s příjemnou grafikou se jedná o zajímavé a jednoduché odreagování na pár minut vzácného volna.

Poznámka: hru nemusíte stahovat, je k dispozici i v on-line verzi.

DOWNLOAD, homepage, 2.8 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Project Zeit - v kůži robota

Vyzkoušejte si, jaké je to být robotem, který se protlouká světem a snaží si vydělat na živobytí. Že při tom přijdou ke slovu krom aut také střelné zbraně,...

Výběr článků

Načítám