Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Penguin Adventure - zachraňte tučňáky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Protože je tato zima na sníh poněkud skoupá, musí jeho příznivci vyhledávat náhradní zdroje. Jedním z nich může být i tato hra, kde hlavní roli obsadil tučňák s deštníkem.

Článek

Jak už to tak bývá, takový hlavní hrdina podobných her má nějaký veledůležitý úkol. Tentokráte nebude o nic menší, než záhrana dvou kamarádů, kteří byli podle uneseni. Je tedy na čase vzít si fialový deštník a vydat se na cestu.

Onen deštník je zde životně důležitý. Nejenom že slouží jako účinná zbraň proti ledním medvědům a dalším nepřátelsky naladěným tvorům, ale také ho můžete využít pro plachtění a překonávání vzdálených plošinek.

Hezky prokreslená grafika společně s nevysokou obtížností dělají ze hry ideální prostředek pro ukrácení dlouhé chvíle pro celou rodinu. Zásluhu na příjemném prožitku má i neopakovatelná pohádková atmosféra, jíž je celá hra prosycena. Vyzkoušejte, určitě nebudete litovat.

DOWNLOAD, homepage, 43 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Squarez - hledejte čtverce

Mezi tím vším přívalem akčních a krvavých her potěší taková, kde se obejdete pouze s několika základními tvary a jejich kombinováním. Logická hra z klasické...

Výběr článků

Načítám