Hlavní obsah

HRA: Click Beat - máte rytmus?

Novinky, Ondřej Pohl

Posloucháte rádi hudbu? A klepete při tom do rytmu? A nejste při tom náhodou úplně vedle? Na to vám zodpoví dnešní velice originální hudební hra.

Článek

Až si hru stáhnete a nainstalujete, možná budete nemile překvapeni, že obsahuje pouze toliko jednu úroveň, která vás zabaví pouze na několik minut. Proto je nutné upozornit na fakt, že hra se stane kompletní až po návštěvě domovských stránek. Tam naleznete další úrovně, které budou určitě lépe odpovídat vašemu hudebnímu vkusu. A pokud ne, klidně si můžete vytvořit svou vlastní - nechce to žádné velké zkušenosti ani moc času.

O co tedy ve hře samotné kráčí? Po obrazovce se zajímavě pohybují grafické prvky a mezi nimi se objevují zmenšující se kružnice na něž musíte kliknout právě v okamžiku, kdy mají tu správnou velikost. Tím se také strefíte do rytmu dané skladby. Obtížnost se samozřejmě liší podle zvolené skladby - na rozehřátí si můžete dát nějaký pomalý ploužák, nejtvrdší pak mohou zkusit nějaký pořádný Drum'n'Bass nebo Heavy Metal.

Spíše než o hru v pravém slova smyslu se jedná o hříčku, která má však díky své otevřenosti veliký potenciál. Hudební fanoušci by ji určitě neměli minout bez povšimnutí.

DOWNLOAD, homepage, 5 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Ninja Loves Pirate - roztomilá plošinovka

I v zahraničí se vyhlašují různé soutěže o nejlepší freeware hru. Jedna z nich měla zadání, že hlavními hrdiny musí být ninja, pirát, zombie a robot. Chcete...

HRA: bugAbOO - akce ve fantazijním světě

Loňský ročník Becherovka Game je už dávno za námi, přesto o sobě dává pořád znát. Třeba velice zdařilou akcí s poněkud podivným názvem, která vás uchvátí...

Výběr článků

Načítám