Hlavní obsah

HRA: bugAbOO - akce ve fantazijním světě

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loňský ročník Becherovka Game je už dávno za námi, přesto o sobě dává pořád znát. Třeba velice zdařilou akcí s poněkud podivným názvem, která vás uchvátí hlavně svojí atmosférou.

Článek

Ačkoli po námětové stránce hra nijak zvlášť neoslní, pochválit rozhodně musíme přístup autorů k designu levelů. Jejich vzhled se totiž neustále mění, takže nějaký stereotyp jen tak nehrozí.

Na grafiku se navíc moc hezky dívá, protože působí osobitým dojmem. Takovým pohádkovým, a protože ani samotné hraní není nikterak náročné, můžeme tuto hru s klidem doporučit i nejmladším pařanům. A o co v ní půjde? Musíte se vyhýbat monstrům, jak jen to bude možné. Nejdříve k tomu budete moci využít jen své schopnosti skákat, posléze dostanete i zbraň, jí je prak. Následně se k tomu přidá i možnost ovládat více herních postaviček, a tak bude o zábavu postaráno.

I když to podle popisů a obrázků možná nevypadá, rozhodně se jedná o jednu z nejlepších akcí poslední doby, pročež svědčí i čelní místo velice exponované kategorie loňské Becherovka Game. Vyzkoušejte, určitě nebudete litovat.

DOWNLOAD, homepage, 10 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Spider - těžký život pavouka

Plošinovek a různých hopsaček existuje nespočetně, ale tahle si mezi nimi určitě místo najde. Přichází totiž nejenom s neotřelou a líbivou grafikou, ale hlavně...

HRA: Open Arena - brutální souboje v aréně

Online multiplayer akcí založených na tom či onom engine nějaké populární 3D hry přibývá v poslední době jako hub po dešti. Čím se od nich Open Arena liší...

Výběr článků

Načítám