Hlavní obsah

HRA: Ninja Loves Pirate - roztomilá plošinovka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I v zahraničí se vyhlašují různé soutěže o nejlepší freeware hru. Jedna z nich měla zadání, že hlavními hrdiny musí být ninja, pirát, zombie a robot. Chcete vědět, jak vypadá hra, která z tohoto klání vyšla jako vítězná?

Článek

Se zadáním si autoři poradili celkem originálně: první dva hrdiny dali k sobě coby vámi ovládané hrdiny, další dva pak naklonovali do stovek nepřátel, které se vás budou snažit zastavit na vaší pouti. Máme tu tedy příjemně osvěžující koncept plošinovky, ve kterém neovládáte jednoho, ale hned dva hlavní hrdiny.

Přepínáte mezi nimi klávesou D. Bohužel nás trochu mrzí, že jejich vlastnosti týkající se zejména síly úderu a pohyblivosti jsou prakticky stejné. Jediné, v čem se liší, je tak krom vizáže i schopnost vládnout speciálními dovednostmi.

Krom jiného by vás ke hře mohla připoutat i její zdařilá grafika. Není to sice nic moc extra experimentálního, ale vypadá svěže a dobře se na ní dívá. Celkově vzato, máme před sebou moc hezkou plošinovku, takže pokud tento žánr ještě můžete, pak máte možnost se nějakých pár desítek minut dobře bavit.

DOWNLOAD, homepage, 130 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Ski Challenge 2007 - jde to i bez sněhu

Zklamáni z fatálního nedostatku sněhu na českých horách? Nesmutněte a stahujte - díky nové verzi vynikajícího lyžařského simulátoru si můžete zalyžovat po celé...

HRA: SimTr - chcete řídit trolejbus?

Mezi simulátory dopravních prostředků se autobusy nebo trolejbusy objevují jen zřídka. O to víc potěší český fanouškovský projekt, díky němuž si může vyzkoušet...

HRA: Spider - těžký život pavouka

Plošinovek a různých hopsaček existuje nespočetně, ale tahle si mezi nimi určitě místo najde. Přichází totiž nejenom s neotřelou a líbivou grafikou, ale hlavně...

Výběr článků

Načítám