Hlavní obsah

HRA: Mysz Teodor Serminator - myš v bludišti

Novinky, Ondřej Pohl

Dobře vymyšlená hra udělá vždy radost. Dvojnásob pak, pokud je i obstojně graficky zpracovaná. Právě to je případ dnešního titulu.

Článek

Myš jednoho dne uvízne v bludišti. To se občas stane. Stejně jako to, že ono bludiště bude prošpikováno nástrahami, které vám budou bránit dostat se z něj ven. A jaké to jsou?

Nejčastěji různé bedny, které ale můžete odtlačit. Ovšem pouze jednotlivě - ano, inspiraci Sokobanem lze tušíte zcela správně. Pak tady máme ještě monstra bezúčelně pobíhající sem a tam, kterým se musíte za každou cenu vyhnout. Že s tím přišel už kdysi dávno Sokoban? Pravda. Přidejte k tomu ještě obligátní sbírání různých předmětů (zde sýrů) a máte klasiku mezi logickými hrami.

Ptáte se, čím tato vyčuhuje nad ostatní, když nepředstavuje nic nového. Je to jednoduché - grafikou. Vypadá opravdu velice dobře, což je zvlášť u logických her nezanedbatelné plus stejně jako příjemný hudební doprovod. Na zkrácení nějakého dlouhého zimního večera hra jako stvořená...

DOWNLOAD, homepage, 10.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Swistakowy Klopot - syslí trampoty

Polskou hru jsme tady, tuším, ještě neměli. Premiéra se povedla - příjemnou grafiku doprovází dobrá hratelnost a více než čtyřicítka úrovní. A navíc sympatický...

HRA: Warsow - síťová řežba ala Quake II

Příznivci kvalitní grafiky, zběsilé hratelnosti a majitelé rychlého internetového připojení v jedné osobě se po nějaké době mohou těšit z pořádné hry.

HRA: Frozen-Bubble - hrátky s balónky

I když o originalitě námětu můžete s úspěchem pochybovat, věřím, že mnozí si hru s chutí nainstalujete a strávíte s ní mnoho příjemných chvilek.

Výběr článků

Načítám