Hlavní obsah

HRA: Well I Never! - obrázkové křížovky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi rébusy, kde je základním stavebním kamenem hrací pole rozdělené do malých čtverečků jako jsou křížovky nebo Sudoku? Teď pro vás máme něco podobného, ale s obrázky.

Článek

Jak už bylo řečeno, základem všeho je hrací plocha pravidelně rozdělena do čtverců. Nejprve se jedná o zahřívací velikost 5 x 5, ta ale později začne narůstat. U každého řádku i sloupce najdete číslo, respektive čísla, která pro vás mají zásadní vliv. Ukazují totiž, kolik čtverců je možno v dané řádce či sloupci obarvit. Víte tedy kolik, ale nevíte jaké - to musíte vyčíst vzájemným kombinováním údajů u řádek a sloupců. Až se vám podaří obarvit všechna patřičná políčka, můžete se pokochat pohledem na složený obrázek (pokud ho vůbec v té změti hran rozeznáte) a postupujete dál. 

Grafika je tradičně strohá, žádné velké pokoukání to není. O tom však hra není - naopak přichází s originálním nápadem, který určitě zaujme příznivce všech možných hádanek a rébusů.

DOWNLOAD, homepage, 0.9 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Original Mini Games - šestnáct her v jedné

I když bychom měli mluvit spíše o hříčkách než o hrách, najdete jich v tomto balíku hned šestnáct a to už určitě stojí za pozornost. Většina jich je ideálním...

HRA: Swistakowy Klopot - syslí trampoty

Polskou hru jsme tady, tuším, ještě neměli. Premiéra se povedla - příjemnou grafiku doprovází dobrá hratelnost a více než čtyřicítka úrovní. A navíc sympatický...

HRA: Warsow - síťová řežba ala Quake II

Příznivci kvalitní grafiky, zběsilé hratelnosti a majitelé rychlého internetového připojení v jedné osobě se po nějaké době mohou těšit z pořádné hry.

Výběr článků

Načítám