Hlavní obsah

Zapomeňte na Walkman, je tu HD Video Walkman

Japonská Sony uvedla další technologický skvost. Na trhu se v září objeví HD Video Walkman na světě - přenosné řešení přehrávání kazet HDV a DV se sedmipalcovým displejem.

Článek

Video Walkman se rozhlíží přes sedmipalcový širokoúhlý (16:9) LCD displej s rozlišením 1152K (800x480). Funkce All-scan na LCD monitoru zobrazuje 100% nahrávaného zorného pole. Díky tomu může uživatel přesně kontrolovat záběr.

Multimediální krabička podporuje nahrávání a přehrávání v 1080i. Systém si rozumí také s miniDV kazetami (SP a LP). Umí nahrávat rovněž signály HDV1080i/DV z vnějšího zdroje. Poslouží tedy i záložní zařízení pro pokročilé kameramany.

Video Walkman je osazen výstupem HDMI a i.LINK. Obraz je možné vyvést na libovolný TV panel nebo monitor s podporou HD. Mimo HDMI přístroj nabízí samostatný složkový výstup HD/SD signálu.

Port i.LINK umožňuje přímé nahrávání a přehrávání signálů HDV a DV, přičemž analogové video a zvuk lze nahrávat a kontrolovat přes vstupy S Video a RCA. Kromě toho lze pořizovat statické snímky z přehrávaného videa (HDV nebo DV) a ukládat je na karty Memory Stick.

GV-HD700E HD Video WALKMAN bude v Evropě v prodeji od září 2007. Cenu výrobku Sony nesdělila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám