Hlavní obsah

Unikátní pohled na celý svět. GoPro nabídne 360° akční kameru

Novinky, ort

Ještě v tomto měsíci se společnost GoPro chystá uvést na pulty obchodů novou akční kameru zvanou MAX. Její hlavní předností je především přítomnost dvou objektivů, díky kterým dovede pořídit unikátní 360° záběry.

Kamera GoPro MAX láká na unikátní záběryVideo: archív výrobce

 
Článek

Zkraje října odhalila společnost GoPro špičkový model Hero8 Black, který má představovat to nejlepší v nabídce amerického výrobce.

Unikátní konstrukce a vylepšená stabilizace, GoPro ukázalo novou akční kameru

Hardware

Ve stínu špičkové akční kamery si však premiéru odbyl také model GoPro MAX. Ten má však úplně jiné ambice než jeho menší bratříček. Výrobce u novinky láká především na její univerzálnost – podle něj dovede model MAX zastat hned tři kamery najednou.

Dovede totiž natáčet stejné záběry jako klasická akční GoPro kamera, ale zároveň díky dvěma objektivům také již zmiňovaná 360° videa, a to včetně prostorového zvuku. Třetí režim je určen pro milovníky autoportrétů a pro natáčení vlogů. Díky tomu, že je objektiv umístěn i na zadní straně kamery, může totiž uživatel snadno natáčet i sám sebe. Na barevném displeji pak vidí přesně to, co se odehrává před objektivem – tedy jak on sám vypadá.

Foto: archiv výrobce

GoPro MAX

Foto: archív výrobce

GoPro MAX

U modelu MAX nechybí ani pokročilá stabilizace HyperSmooth či zrychlené/zpomalené nahrávání TimeWarp. Vyzdvihnout si zaslouží také režim PowerPano, prostřednictvím kterého je možné zachytit 270° panoramatickou momentku – to vše s vyrovnáváním horizontu. Kamera je vodotěsná, aniž by potřebovala nějaké speciální pouzdro, a má dotykový barevný displej.

Obě představené kamery se začnou oficiálně prodávat 25. října, byť je v rámci předobjednávek někteří prodejci nabízí již nyní. Hero8 Black vyjde případné zájemce na 11 499 Kč, zatímco GoPro MAX stojí 13 999 Kč.

Představení akční kamery GoPro Hero8 BlackVideo: archív výrobce

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Co umějí moderní akční kamery

Popularita malých videokamer, které jsou určeny především pro sportovní nadšence, rok od roku stoupá. Tzv. akční kamery mohou být používány v těch...

Výběr článků

Načítám