Hlavní obsah

Panasonic uvádí na trh nové fotoaparáty Lumix

Novinky, Miloslav Fišer

Svou nabídku digitálních fotoaparátů se rozhodla obměnit společnost Panasonic, a tak uvádí na trh model DMC-LS80, který je určen především pro první fotografické pokusy. Plná automatika, natáčení ozvučených videoklipů a menu v českém jazyce, to jsou jen některé z předností, které novinka přináší.

Článek

Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-LS80 je vybaven objektivem Lumix DC Vario s trojnásobným optickým zoomem s praktickým počátečním ohniskem 33mm a umožňuje výběr formátu (4:3/3:2/16:9), ve kterém se rozhodnete fotit.

Funkce iA (inteligentní auto) umožňuje přístroji v závislosti na fotografované scéně vybrat správný režim citlivosti ISO, stabilizace obrazu i detekce tváří. iA za vás samo udělá všechno pro to, aby byly výsledné fotografie byly co nejkvalitnější, a to i v případě, že pouze mačkáte spoušť.

Model LS80 ukládá snímky na SD nebo SDHC karty, má interní paměť o velikosti 24MB a prodává se ve stříbrném, černém a pro něžnější pohlaví i v růžovém provedení včetně tužkových baterií a USB kabelu za cenu okolo tří tisíc.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám